Odbojkašice Kaknja ponovo razočarale

Premijer liga odbojkašica

Odbojkašice Kaknja ponovo razočarale

Odbojkašice Kaknja ponovo su razočarale i pretrpjele četvrti domaći poraz.

Kada su Kakanje treći set riješile u svoju korist i povele sa 2:1, malo ko je očekivao da će bodovi pripasti gošćama sa Pala. Međutim, došlo je do velikog pada i oscilacija u igri koje su odbojkašice Jahorine  znalački kaznile. Početničke greške i opuštenost domaćih igračica u 4. i 5. setu koštale su ih još jednog poraza.

Doista je neshvatljivo kako su Kaknjke tako olako prepustile prednost od 2:1. Kod Kaknja pohvale jedino zaslužuje libero Merima Grezda i mlada Sara Lepić, dok je kod Jahorine najbolja bila Veselinka Slijepčević, kojoj pripada epitet igračice utakmice.

Kakanj - Jahorina 2:3
(25:15, 18:25, 25:18, 17:25, 9:15)
Sportska dvorana u Kaknju. Gledalaca 200. Sudije:Nikola Kozić (Ljubinje ) i Nedžad Imamović (Kalesija)

KAKANJ: Lepić, Spahić, Lujnović, Srebrenica, Ajla Hadžić, Alisa Hadžić, Mehić, Bradara, Grezda, Šehagić.
JAHORINA: N.Čvoro, Ves. Slijepčević, Jov. Bakmaz, Garić, Vuković, Je. Bakmaz, Na. Slijepčević, Baralić, Cicović, Tabaković, M.Čvoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.