Odbojkašice Kule sigurne, Gacko iznenadilo Jedinstvo

Polufinale Play-offa

Odbojkašice Kule sigurne, Gacko iznenadilo Jedinstvo

Adnan Beganović

Odigrane su prve utakmice polufinala Play-ofa za odbojkašice, a do pobjeda su stigli Kula i Gacko.

Odbojkašice Kule iz Gradačca su na gostujućem terenu sa maksimalnih 3:0 savladale HE na Drini. Domaće odbojkašice ozbiljniji otpor Kuli su pružile samo u prvom setu koji je završen rezultatom 20:25. U drugom je rezultat glasio 13:25, a u trećem 10:25.

U drugom polufinalnom meču, onom između odbojkašica Gacka i Jedinstva, bilo je mnogo uzbudljivije. Gacko je slavilo sa 3:2 (25:20, 14:25, 25:17, 26:28, 15:13).

U 3. kolu Play-outa odbojkašice Modriče su na domaćem terenu s maksimalnih 3:0 savladale Kakanj, dok je Radnik na gostujućem terenu sa 3:2 savladao BL Vooley.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.