Odbojkašice SOK Mostar slavile u Banja Luci protiv ŽOK Inova
Mostarke sjajno igraju u povratničkoj sezoni u Premijer Ligu BiH

Mostarke sjajne u novoj premijerligaškoj sezoni

Odbojkašice SOK Mostar slavile u Banja Luci protiv ŽOK Inova

Odbojkašice SOK Mostar nastavljaju u pobjedničkom ritmu gaziti kroz svoju povratničku sezonu u Premijer Ligu Bosne i Hercegovine. Mostarke su večeras sigurnom igrom slavile u Banja Luci protiv ŽOK Inova s uvjerljivih 3:0 u setovima (25:9, 28:26, 25:15).

Djevojke trenera Darka Drmaća furioznim startom su protutnjale kroz prvi set ostavivši svoje protivnice na samo 9 osvojenih poena. U drugom periodu domaće djevojke iskoristile su opuštanje Mostarki koje su uljuljkane fantastičnom igrom u prvom setu malo skinule nogu s gasa te dozvolile Inovi da ovaj set učine neizvjesnim, no ipak nakon velike borbe SOK Mostar osvaja taj set sa 28:26 i prelama utakmicu u svoju korist. 

Igra domaćeg tima ponovno se raspala te su Mostarke sigurnom izvedbom u trećem setu riješile meč u svoju korist osvojivši treći set s 25:15.

Uistinu fantastičan start SOK Mostar koji u tri kola u Premijer Ligi ima isto toliko pobjeda koji je i ovim trijumfom poslao poruku kako neće biti prolaznik u ovoj sezoni u Premijer Ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi