OK Borac savladao OK Maglić u Foči

Premijer liga BiH

OK Borac savladao OK Maglić u Foči

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca slavili su protiv ekipe Maglića u Foči rezultatom 1:3, po setovima je bilo 24:26, 17:25, 26:24 i 19:25.

Crveno-plavi su se namučili u prvom setu, ali su na kraju isti riješili u svoju korist. U drugom, banjalučki sastav zaigrao je znatno bolje, tako da su bili uvjerljivi (17:25).

Treći period susreta pripao je domaćinu, a isti je protekao u znaku preokreta, gdje su više sreće imali odbojkaši Maglića. Ipak, gosti nisu dozvolili iznenađenje, pa tako posljednju dionicu dobijaju, te ostvaruju drugi trijumf u Premijer ligi BiH ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi