OK Goražde slavilo u Mostaru

"Sokice" pružile bolju partiju nego u prethodnim utakmicama

OK Goražde slavilo u Mostaru

Odbojkašice OK Goražde slavile su večeras u utakmici 17. kola odbojkaške Premijer Lige u Mostaru protiv SOK Mostar s 3:0 u setovima (25:22, 29:27, 25:22)

Unatoč porazu "Sokice" ovaj put ne mogu biti nezadovoljne svojom igrom. Gošće iz Goražda u ovom su trenutku kvalitetnija ekipa od Mostarki no igrom i zalaganjem SOK Mostar zaslužio je barem osvojiti jedan set.

Posebno dobro su domaće igračice odigrale drugi set u koji su se vratile nakon sjajne serije servisa Amre Mandžukić. Imale su mostarske odbojkašice i dvije set lopte no sreće nije bilo.

Goraždanke su se izvukle i kasnije uspjele ovaj meč kraju privesti bez izgubljenog seta. U igri Mostarki opet je bilo grešaka, no u usporedbi sa zadnja dva meča, kudikamo manje. Igra koju su prikazale na momente protiv Goraždanki recept je kako igrati u budućim utakmicama

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije