OK Mladost pred velikim izazovom

CEV Kup

OK Mladost pred velikim izazovom

D. Vejo

Odbojkaši Mladosti su neprikosnoveni su vladari parketa u Premijer ligi BiH, u šampionskom ritmu nastavili su i sinoć, nakon što su u Banjaluci savladali domaći Borac.

Međutim, za Brčake nema odmora jer ih već u srijedu kao domaćine očekuje CEV Kup, a gdje igraju dvomeč sa ekipom Peje. Svoja očekivanja od ovog susreta, kazao je strateg Mladosti.

"Mi smo uspjeli da pregledamo dvije utakmice našeg protivnika. Nisu prikazali nešto pretjerano dobru igru, ali svakako da to nije mjerilo njihove snage. Igramo prvu utakmicu kod kuće. Pokušat ćemo da napadnemo od samog početka. Ne znamo mnogo o protivniku. Očekujem dobru odbojku u Brčkom, ali i prolaz dalje. Zdravstveni bilten je i više nego dobar. Kompletni smo što je najbitnije", rekao je za SportSport.ba trener OK Mladost, Branko Mišić.

Utakmica se igra su srijedu od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi