OK Radnik stigao do prvih bodova

Premijer ligi BIH za odbojkaše

OK Radnik stigao do prvih bodova

Odbojkaši Radnika savladali su Ljubinje rezultatom 3:1 i tako osvojili prve bodove u ovogodišnjoj Premijer ligi BIH.

Radnik je mnogo bolje otvorio utakmicu i odličnim servisom potpuno poremetio prijem protivnika, što je rezultiralo ubjedljivim vođstvom od 16:10 na tehničkom time-out. Bijeljinci su nastavili u istom ritmu do kraja seta koji rutinski privode kraju sa 25:19. U drugom setu ekipa Ljubinja kreće odlučnije i vodi sa 3:0. Prednost je bila naizmjenično na strani oba rivala do same završnice seta kada igrači Radnika sa nekoliko dobrih odbrana uspijevaju da se rezultatski odlijepe i dobiju i ovaj set rezultatom 25:22.

Kao što u odbojci obično biva domaćini su pomislili da je utakmica završena, dolazi do opuštanja što su gosti iz Ljubinja znali da iskoriste i dobiju treći set realizirajući četvrtu set loptu za 23:25 i smanje na 1:2 u setovima.

U četvrtom setu Radnik ponovo odlično servira i pravi razliku od 12:6 potom i 16:11 .Ljubinjci se ne predaju i uspijevaju da poravnaju na 20:20.Tada svu odgovornost u domaćoj ekipi preuzima kapiten i najbolji igrač Radnika Vladimir Milićević sa par znalačkih poteza omogućuje svom timu tri meč lopte od kojih je iskorištena druga za pobjedu od 25:22 i konačnih 3:1.

U ekipi Radnika standardno dobru partiju pružio je već pomenuti Milićević, kao i Vasić i Ćeklić, dok su kod gostiju iz Ljubinja bolji od ostalih bili iskusni Ćuk i Bezdrob.

Radnik- Ljubinje 3:1
25:19, 25:22, 23:25, 25:22.
BIJELJINA - Sala OŠ Knez Ivo od Semberije. Gledalaca: 200. Sudije: Košević i Kuzmanović.
Radnik: Novokmet, Vasić, Jokanović, Kvrgić, Đokić, Stolić, Vujanović, Toholj, Gojković, Milićević, Marinković, Ćeklić.
Ljubinje: Dangubić, Jahura, Pecelj, Janjić, Krunić, Lečić, Ćuk I, Telebak, Krulj, Bezdrob,J anjić R, Ćuk R.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.