Okupile se mlade bh. odbojkašice

Okupile se mlade bh. odbojkašice

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Gackom, gdje će obaviti desetodnevne pripreme za nastup na BVA  (Balkan voleyball assciation) turniru, koji će se od 6. do 10. juna održati u Ivanjici (Srbija). 

Na turniru će učestvovati osam balkanskih reprezentacija podijeljnih u tri grupe. Mlade bh. odbojkašice igrat će u B-grupi sa vršnjakinjama Srbije i Makedonije

Prema izboru selektora Zorana Vidakovića na pripremama se nalazi 16 igračica: Edina Begić (Bileća), Dajana Bošković (Bileća), Ana Gajić (Gacko), Bojana Zeljković (Modriča), Milica Ivković (Bileća), Ilijana Jovović (Višegrad), Vera Kostić (Brčko), Helena Košutić (Gacko), Emina Kulić (Gračanica),
Sara Lepić (Kakanj), Sonja Milanović (Brčko), Arijana Okuka (Brčko), Katarina Popović (Gacko), Maja Ristić (Brčko), Verica Simić (Bijeljina) i Ajla Husić (Sarajevo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti