Odbojkašice Srbije kući se vraćaju sa olimpijskom bronzom, zlato putuje u SAD
FOTO: EPA

Brazilkama na kraju srebro

Odbojkašice Srbije kući se vraćaju sa olimpijskom bronzom, zlato putuje u SAD

Haris Zilić

Ženska odobjkaška reprezentacija Srbije osovjila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

U utakmici za treće mjesto Srbija je sa sigurnih 0:3 savladala Koreju.

Od samog poečtka meča Tijana Bošković i drugarice igrale su sjajnu odbojku i Korejankama nisu davale puno šansi.

Prvi set dobile su sa 18:25, drugi set sa 15:25, a treći set sa 15:25.

Zlato u ženskoj odbojci odlazi u SAD, a Amrikanke su u finalu gdje je izostala drama i borba savladale Brazil sa ubjedljivih 0:3 (21:25, 20:25, 14:25).

Bronza odobjkašica bila je deveta medalja za Srbiju, koja će posljednjeg dana Igara osvojiti još jednu medalju obzirom da vaterpolisti igraju finale protiv Grčke i taj meč će spustiti zavjesu na Olimpijske igre u Tokiju.

Top Komentari

Peđa
Očekivali zlato, ali sta je tu je... Deset medalja, veliki zadatak za Pariz. Najlakše je San Marinu, Vatikanu i slično koji nemaju medalju. Njima će u Parizu biti i jedna uspeh.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi