Podržimo Safeta Alibašića u borbi za najboljeg paraolimpijca

Bira se najbolji za mjesec juni

Podržimo Safeta Alibašića u borbi za najboljeg paraolimpijca

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju, a jedan od najzaslužnijih za najviše mjesto na tronu našeg tima je svakako Safet Alibašić.

Svojim sjajnim igrama na SP-u u Poljskoj Alibašić je proglašen i za MVP-a ovog turnira, a svakako da raduje i činjenica da je Alibašić zajedno sa svojim saigračima nakon paraolimpijskog uspio osvojiti i svjetsko zlato. Interesantno je da nakon okončanja Paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine reprezentacija Bosne i Hercegovine nije izgubila niti jedan meč.

Safet Alibašić je uvršten u izbor za najboljeg paraolimpijca za mjesec juni, a našeg odbojkaša možete svojim glasovima podržati na seljedećem linku: www.paralympic.org

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.