Poznat spisak ženske kadetske odbojkaške selekcije BiH

Sljedeći mjesec igraju na Balkanijadi

Poznat spisak ženske kadetske odbojkaške selekcije BiH

Endin Čaušević

Selektor ženske kadetske odbojkaške selekcije BiH, Radmila Marković, objavila je spisak igračica za nastup na Balkanijadi.

Naša kadetska odbojkaška reprezentacija od 12. do 16. avgusta učestvovat će na Balkanijadi koja se ove godine održava u Crnoj Gori, tačnije Baru. Marković je danas objavila uži spisak igračica koje će braniti dres BiH na ovom takmičenju.

Spisak BiH: Milana Božić (Modriča), Barbara Čelar (Troglav Livno), Sarah Braselle (Igman Ilidža), Ana Damjanović (Radnik Bijeljina), Ivana Radović (Bimal Jedinstvo Brčko), Anđela Kovač (Slavija Istočno Sarajevo), Ana Ištuk (Troglav Livno, Jovana Biberdžić (Hercegovac Bileća), Jelena Kremenović (Inova Banja Luka), Sofija Ivanković (Inova Banja Luka),Tijana Lučić (Slavija Istočno Sarajevo), Džana Obuća (Goražde), Džana Kurtalić (Bimal Jedinstvo Brčko) i Ana Oro (Slavija Istočno Sarajevo).

BiH će na ovom odbojkaškom takmičenju igrati u grupi A sa Crnom Gorom, Srbijom i Rumunijom. U grupi B nalaze se Turska, Moldavija, Bugarska i Grčka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti