Preminuo bivši prvi čovjek bh. odbojke

U 66. godini

Preminuo bivši prvi čovjek bh. odbojke

U Brčkom je u 66. godini života preminuo Siniša Kisić.

Član predsjedništva Olimpijskog komiteta BiH te nekadašnji predsjednik Odbojkaškog saveza BiH u proteklom periodu vodio je borbu sa teškom bolešću, ali, nažalost, istu nije uspio dobiti.

Kisić je sinoć u bolnici preminuo, a komemoracija povodom smrti bit će održana sutra u 11 časova u Domu kulture u Brčkom.

"Izgubili smo čovjeka koji je bio oličenje akcije, predanosti poslu i dužnostima. Naš grad ostao je bez jednog uglednog sugrađanina, velikog sportiste i sportskog radnika, ostao je bez čovjeka koji se rijetko pronalazi u javnom životu naše lokalne zajednice”, navodi se u saučešću čiji je potpisnik gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić.

Kisić je svojevremeno bio i odbojkaški reprezentativac Jugoslavije i osvajač medalje s Mediteranskih igara u Alžiru 1975. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi