Prvi čovjek ŽOK Novi Grad: U Premijer ligu ne idemo sa bijelom zastavom
Foto: ŽRK Novi Grad

Nakon velikog uspjeha njegove ekipe

Prvi čovjek ŽOK Novi Grad: U Premijer ligu ne idemo sa bijelom zastavom

S. Grebović

ŽOK Novi Grad ove je sezone izborio promociju u najviši rang, odnosno u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Sarajke su potpuno zasluženo ostvarile ovaj rezultat, a tim povodom kontaktirali smo prvog čovjeka odbojkaškog kluba "Novi Grad" Sanjina Bezdroba, koji nam je otkrio nadanja ekipe za predstojeću sezonu i koji se dotakao samog plasmana u Premijer ligu.

"Mi smo relativno mlad klub koji se potpuno zasluženo tu gdje jeste. Ove djevojke su ovo zaslužile ponajviše zbog svog rada i trud i ja im još jednom na tome čestitam. Sigurno je da se nećemo unaprijed predati i da nećemo ulaziti u mečeve sa bijelom zastavom. Grad Sarajevo je dobilo jedinog predstavnika u eliti, a mi ćemo se potruditi, ako ništa, da se što više zadržimo u najvišem rangu", izjavio je Bezdrob.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi