Sead Nazibegović novi predsjednik OS FBiH

Sead Nazibegović novi predsjednik OS FBiH

Edmir Škorić

Za novog predsjednika Odbojkaškog saveza Federacije BiH imenovan je Sead Nazibegović iz Tuzle, budući da je na nedavno održanoj izbornoj Skupštini dobio 50 glasova od ukupno 51 važećeg listića.

Osim toga, izabrani su i nove strukture svih nivoa institucije.

Nedavno je završena izborna Skupština Odbojkaškog saveza FBiH, gdje su izabrane nove strukture svih nivoa institucije, tom prilikom određeni su i prijedlozi za rukovodeće strukture Odbojkaškog saveza BiH.

Tuzlak Sead Nazibegović novi je predsjednik Odbojkaškog saveza FBiH, dopresjednik je ostao Ernest Brajković (Ćapljina). Senad Ćerimović (Zenica), Hazim Arnaut (Ilijaš), Nedeljko Pišković (Odžak), Marija Ćuže (Mostar), te Alija Fatić (Tuzla) ušli su u Predsjedništo OS FBiH.

Za Nadzorni odbor OS FBiH imenovani su Nijaz Alić iz Kalesije, Darko Kasap iz Odžaka, te Hajdar Lošić iz Maglaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.