Sedma pobjeda Kaknja
Odbojkaši Kaknja

Premijer liga odbojkaša

Sedma pobjeda Kaknja

U zanimljivom meču Kakanj je ostvario sedmu uzastopnu pobjedu. Najviše uzbuđenja bilo je u drugom setu kojeg su gosti zasluženo dobili.U preostala dva seta Kakanjci su bili dominantniji i zasluženo pobijedili.

Nakon gubitka drugog seta trener Begić vrši određene promjene, ubrzava ritam i gosti nemaju rješenja da zaustave razigrane primače Zolotu i Hernandeza,koje je raspoloženi dizač Željko Ćorić "pitao" idealnim loptama i omugućavao poentiranja.Za samo 17 minuta Kakanj dobiva ovaj set i goste ostavlja na mizernih 8 poena, čime na najbolji način dokazuje koje je gazda, odnosno lider na tabeli.

Kakanj - Radnik 3:1
25:20, 23:25, 25:8, 25:20
Sportska dvorana u Kaknju. Gledalaca 300.Sudije:Slobodan Nikolić(Brčko) i Jasmin Mahmić(Zenica).

KAKANJ: Salihović, Karišik, Karić, Zolota, Hernandez, Lepić, Fejzić, Šljivić, Aganović, Bjelopoljak, Bešlić, Ćorić.
RADNIK: Novokmet, Vasić, Jokanović, Kvrgić, Cvijanović, Stolić, Vujanović, Toholj, Gojković, Miličević, Marinković, Čeklić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.