Sloboda deklasirala Modriču u Mejdanu
Sloboda bez većih problema protiv Modriče

2. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice

Sloboda deklasirala Modriču u Mejdanu

Emir Dindić

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice u Mejdanu sastali su se domaća Sloboda i ekipa Modriče. Ova utakmica na kraju otišla je u jednom smijeru i domaće odbojkašice deklasirale su gošće iz Modriče rezultatom 3:0 (25:8, 25:9, 25:8).

Od prvog sudijskog zvižduka vidjelo se da su gošće nedorastao protivnik domaćim odbojkašicama. Prvi set nakon vodstva Slobode od 15:0, u jednom trenutku, trener domaćih odbojkašica uveo je igračice sa slabijom minutažom.

Iskoristile je to ekipa Modriče pa na kraju osvojila i više nego skromnih osam poena u ovom setu.

Drugi i treći set prošao je u sličnom tonu kao prva dva, te na kraju izabranice Armina Derviševića slavile su i više nego ubjedljivu pobjedu.

Nakon 2. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine za odbojkašice Sloboda se nalazi trenutno na 4. mjestu sa četiri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti