SOK Mostar bez problema slavio protiv ŽOK Igman
Mostarske odbojkašice slavile su novu, sigurnu pobjedu

Mostarke igraju odlično u ovoj sezoni

SOK Mostar bez problema slavio protiv ŽOK Igman

SOK Mostar danas je u svojoj dvorani uspio doći do nove pobjede u Premijer ligi za odbojkašice. Mostarke su bile bolje od ekipe ŽOK Igrman rezultatom 3:0 u setovima (25:20, 25:19, 25:20)

Odličnu utakmicu odigrale su domaće odbojkašice protiv nimalo naivne ekipe Igmana. Funkcionirao je dobro danas napad 'Sokica', a do sad poslovično veći broj grešaka pri prijemu servisa je smanjen i sve se to osjetilo na rezultatu. Bilo je momenata u kojima su gošće pokazivale kvalitet, prijetile da možda set učine neizvnesnijim nego jeste no nisu uspjele jer je SOK Mostar odigrao jednu od najboljih partija sezone.

Mora se spomenuti i kvalitetno serviranje mostarskog tima iz kojeg su 'Sokice' danas dobile dosta više nego u nekim prijašnjim susretima. Igračice trenera Darka Drmaća danas su ispoštovale sve dogovoreno u svlačionici, sprovele to u djelo na terenu i sve to je rezultiralo sigurnom pobjedom koja je potvrdila 4. mjesto na ljestvici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi