SOK Mostar sjajnom igrom nadigrao ŽOK Goražde

Odlično izdanje Mostarki

SOK Mostar sjajnom igrom nadigrao ŽOK Goražde

SOK Mostar je i u 2.kolu Premijer lige za odbojkašice slavio uvjerljivu pobjedu. Domaće igračice ovaj put bile su bolje od ŽOK Goražde s uvjerljivih 3:0 po setovima (25:21, 25:19, 25:19).

Poraz od OK Kula nije ostavio nikakav trag na mostarskoj ekipi, dapače, kako je Tamara Stojanović i najavila prije ovog meča, 'Sokice' su izvukle pouke i na najbolji način ispravile sve pogreške iz te utakmice.

U svakom setu viđena je velika borba no ovaj put SOK Mostar je greške sveo na minimum, što se automatski reflektiralo i na rezultatu. Sjajno su funkcionirali i servis i prijem protiv odlične ekipe Goražda koje je također igralo odličnu odbojku no protiv ovakvog izdanja domaćih djevojaka se nije moglo. Nova igračica Ivana Plečić davala je ton igri Sokica, Vukoje i Mandžukić sjajno su servirale, Čengić je bila odlična u bloku a sve druge djevojke koje su zaigrale dale su veliki obol ovoj pobjedi SOK Mostar koji je sada na omjeru od 2-0 i opet bilježi sjajan ulazak u prvenstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi