SOK Mostar slavio u Foči

Mostarke slavile protiv Maglića

SOK Mostar slavio u Foči

Odbojkašice SOK Mostar slavile su danas u Foči, u utakmici 18. kola Premijer Lige protiv OK Maglić rezultatom 3:1 u setovima (25:14, 26:24, 24:26, 25:9).

Dobro je počelo za mostarski tim, "Sokice" su odigrale onako kako znaju i umiju i rezultat odlične igre bio je sigurno riješen set rezultatom 25:14. U drugom setu trener gošći dao je priliku svim odbojkašicama pa je u tom dijelu igre viđena drama koja je rezultirala sretnim ishodom za SOK Mostar koji je s 2:0 u setovima poveo trijumfom 26:24 u drugoj dionici igre.

Treći set bio je preslika drugog, čak je i rezultat bio identičan, no pripao je igračicama Maglića koje su se vratile u meč.

Ipak, četvrti set bio je jednosmjerna ulica. SOK Mostar ponovno je zaigrao kao u prvom setu, smanjio broj pogrešaka kojih je u prethodna dva bilo doista mnogo, te priču završio s trijumfom 25:9. Ovim trijumfom "Sokice" su opravdale status favorita protiv posljednjeplasirane ekipe PL.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi