Srbija iznenadila Francusku

Svjetska liga u odbojci, četvrti vikend

Srbija iznenadila Francusku

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije neočekivano je, ali potpuno zasluženo, savladala selekciju Francusku kao gost, u prvom meču četvrtog vikenda 20. izdanja Svjetske lige.

Rezultat je glasio 1:3 (22:25, 21:25, 25:15, 19:25), a meč je odigrana u Parizu. Ovo je bio četvrti trijumf «Orlova» koji imaju i tri poraza u dosadašnjih sedam mečeva.

»Uspeli smo da pobedimo, na izgled lako, ali nije bilo tako. Uložili smo mnogo truda. Raduje me da igramo sve bolje i bolje i da popravljamo formu, pošto znamo šta nas očekuje. Srećan sam zbog pobede i nadam se da ćemo u nedelju zabeležiti još jedan trijumf kako bi se odvojili na čelu tabele u našoj grupi», rekao je za sportsku centralu Miloš Nikić.

Druga utakmica istih rivala odigraće se u nedjelju, od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.