Srbija razbila Brazil za treću pobjedu na Svjetskom prvenstvu
Photo: FIVB

Izabranice Zorana Terzića nastavljaju sa sjajnim partijama

Srbija razbila Brazil za treću pobjedu na Svjetskom prvenstvu

Emir Dindić

Odbojkašice Srbije nastavljaju da pružaju sjajne partije na Svjetskom prvenstvu u Japanu. One su u okviru trećeg kola Grupe D razbile selekciju Brazila sa maksimalnih 3:0 (25:21, 25:18, 25:19).

Srpkinje su odigrale kvalitetan susret i tako zadržale maksimalan učinak u grupi D. U srazu sa direktnim rivalom pokazale su trenutno da su mnogo kvalitetnija reprezentacija i ni u jednom trenutku pobjeda nije došla u pitanje.

Do treće pobjede iz isto toliko kola Srbiju su predvodile  nezaustavljiva Tijana Bošković sa 24 poena, a po običaju su je dobro pratila Brankica Mihajlović sa 15 osvojenih poena.

U posljednja dva kola Srbija se sastaje sa reprezentacijama Portorika i Kazahstana.

Srbija – Brazil 3:0 (25:21, 25:18, 25:19)

Srbija: Bošković 24, Mihajlović 15, Rašić 11, Veljković 8, Milenković 6, Ognjenović 4, Buša, Živković, Malešević, Pušić, Bjelica, Aleksić, Stevanović, Popović.

Brazil: Saišeta 9, Braga Gimaraeš 8, Rodriges 7, Korea 7, Da Silva 2, De Menezes 1, Montibeler 1, Souza, Lins, Da Silva, Racke, Pereira, Košta, Pinto

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi