Srbija se ravanširala “gaučosima”
Srbija je u svim elementima nadigrala Argentinu

Svjetska liga u odbojci

Srbija se ravanširala “gaučosima”

U drugoj utakmici trećeg vikenda Grupe B Svjetske odbojkaške lige, reprezentacija Srbije revanširala se “gaučosima” za poraz u prvom meču koji je odigran u petak naveče.

Srbija je slavila sa ubjedljivih 3:0, a jedino je u drugom setu viđena velika borba. Ostala dva lagano su pripala domaćim odbojkašima (25:15, 27:25, 25:19). Utakmica je trajala samo 66 minuta što dovoljno govori o stanju na parketu.

Nakon šest utakmica u vodstvu Grupe B je selekcija Francuske koja ima 11 bodova. Srbija je na drugoj poziciji sa 10 (tri pobjede i tri poraza), a upravo će pomenute dvije reprezentacije odigrati dva meča narednog vikenda i to u Francuskoj, 3. i 4. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.