Tamara Stojanović: Sloboda nije bezazlena ali nastavit ćemo naš pobjednički niz

Odbojkašica SOK Mostar

Tamara Stojanović: Sloboda nije bezazlena ali nastavit ćemo naš pobjednički niz

Od nastavka sezone u Premijer ligi za odbojkašice, mostarski klub SOK Mostar igra sjajnu odbojku i nakon očekivanog poraza u Brčkom od Bimal Jedinstva, izabranice trenera Darka Drmaća nižu pobjedu za pobjedom.

U prošlom kolu 'Sokice' su na gostujućem terenu savladale Igman s 3:2 u setovima i u dobrom raspoloženju dočekuju sutrašnju utakmicu u dvorani na Bijelom Brijegu gdje će u 18h dočekati ekipu tuzlanske Slobode.
Odbojkašica SOK Mostar Tamara Stojanović za SportSport.ba najavila je sutrašnju utakmicu u kojoj će Mostarke biti izražene favoritkinje.

"Obzirom da smo protekli vikend odigrali pet setova, moram priznati da jos vučemo blagi umor, koji je prisutan i zbog ispitnih rokova" - govori Tamara i dodaje:
"Sutra dočekujemo ekipu iz Tuzle, ekipu koja nije nimalo bezazlena, naročito jer se bore za opstanak, te smatram da će se svim silama potruditi doći do bodova. Sto se tiče naše igre, od nas najmanje očekujem da nastavimo sa nizom pobjeda i privedemo sezonu kraju onako kako klub zaslužuje" - kazala je Stojanović uoči sutrašnjeg meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi