Tereza Lucić: Goražde je ekipa koju treba shvatiti ozbiljno
Pred SOK Mostar teško je gostovanje u Goraždu

Mlada odbojkašica SOK Mostar

Tereza Lucić: Goražde je ekipa koju treba shvatiti ozbiljno

Odbojkašice SOK Mostar u srijedu su na neugodnom gostovanju u Tuzli pobjedom protiv odbojkašica Slobode uspjele prekinuti neugodan niz od dva poraza, oba doživljena na domaćem parketu.

Nakon pobjede poslije koje se lakše diše 'Sokice' i sutra ispred sebe imaju teško gostovanje i dalek put. Mostarske odbojkašice bit će gošće ekipi ŽOK Goražde u utakmici 11. kola Premijer lige. Sutrašnju utakmicu u Goraždu najavila je odbojkašica SOK Mostar Tereza Lucić.

"Sutra po drugi put ovoga tjedna idemo na gostovanje, ovaj put u Goražde gdje nas očekuje nimalo laka utakmica" - kazala je Lucić i nastavila:
"Iako smo Goraždu prošli put priuštile poraz, njihova ekipa nije za podcjenjivanje i sve smo se uvjerile koliko su borbene i kvalitetne, pogotovo na domaćem terenu. Stoga ćemo dati sve od sebe da nakon dva uzastopna poraza, nastavimo putem kojim smo krenule nakon posljednje utakmice u Tuzli, koja je za moje suigračice i mene završila slavljem i novim bodovima na ljestvici. Napomenula bih kako nam svima nedostaju vremena punih tribina, pozdravljanja s protivničkim ekipama i odlazaka na utakmicu bez nošenja maski i mjerenja temperature, te se nadamo veselijim i ljepšim trenucima u skorije vrijeme, da bez prepreka možemo nastaviti uživati u ovome sportu." - kazala je mlada Tereza Lucić uoči sutrašnjeg gostovanja u Goraždu.

Top Komentari

Alen23
Ja bih tebe shvatio ozbiljno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi