Kantonalni derbi u Mejdanu

Treći okršaj Slobode i Kule u sezoni

Odbojkašice Sloboda Tuzlafarma sutra u dvorani Mejdan igraju derbi meč 10. kola odbojkaške Premijer lige za žene u kojem se sastaju sa trećeplasiranom ekipom Kule iz Gradačca. Stručni štab tuzlanske ekipe očekuje težak meč, ali i nove bodove sa dobro poznatim protivnikom. 

„Već treću utakmicu igramo sa Kulom ove sezone. Prva je nesretno završena porazom od 3:2, a u drugoj, nama i značajnijoj, revanširali smo se pobjedom od 3:2, kada smo osvojili i Kup Federacije BiH. Protivnika dobro poznajemo i slobodno ću reći da je ekipa Kule favorit u ovom meču“, kaže trener Amir Žilić. 

Kapiten ekipe Sanja Kojić - Đurić iako pod povredom ramena koju već dugo vuče, najvjerovatnije će nastupiti u sutrašnjem meču. Utakmica sa Kulom igra se u maloj dvorani Mejdana sa početkom u 17 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.