Trijumf Kaknja u Modriči
Luis Hernandez, primač-pucač Kaknja

Premijer liga odbojkaša

Trijumf Kaknja u Modriči

Odbojkaši Kaknja blistaju punim sjajem. Na gostovanju u Modriči, deklasirali su popularne "uljare" i ostvarili osmu uzastopnu pobjedu.

Domaći su pali bez ispaljenog metka, što najbolje kazuje rezultat od 0:3 (17:25, 18:25, 15:25). Prema riječima trenera Almira Begića bila je ovo najbolja igra "Građevinara" u dosadašnjem dijelu prvenstva.

"Pružili smo sjajnu partiju. U svim segmentima bili smo bolji i uvjerljiviji od solidne ekipe Modriče, a posebno u bloku, koji smo u odnosu na prethodne utakmice znatno popravili što je svakako doprinio i novajlija Luka Šuljagić, koji se pokazao kao veliko pojačanje.", riječi su trenera Almira Begića.

Pored Šuljagića, treba istaći i Luisa Hernandeza, koji je osvojio 18 poena i utakmicu odigrao,veoma kvalitetno i odgovorno,baš kao i novi libero Ivan Knežević.

Dobra igra i maksimalana pobjeda u Modriči, još više su osnažili ambicije Kaknja uoči meča godine, u prvoj utakmici drugog kola Čelendž kupa, koji se igra u utorak (2.12) u Kaknju protiv Vojvodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.