Trijumf SOK Mostar u Lukavcu

Mostarke slavile petu pobjedu u sedam kola

Trijumf SOK Mostar u Lukavcu

Odbojkašice SOK Mostar slavile su sinoć u utakmici 7. kola Premijer lige kao gošće u Lukavcu protiv ekipe ŽOK Smeč rezultatom 3:0 u setovim (25:20, 25:18, 25:23).

Iako su gostujuće odbojkašice dobile ovaj meč bez izgubljenog seta, ne može se reći da se domaći tim nije trudio i da se predao bez borbe. Imale su odbojkašice SMEČ-a svojih momenata u ovom meču ali iskusnije, spretnije i na kraju kvalitetnije Mostarke su se odhrvale svakom njihovom pokušaju i zasluženo slavile u ovom meču.

SOK Mostar sada je na omjeru od 5-2 te su se učvrstile na 4. mjestu prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova.

Prvo mjesto i dalje drže odbojkašice Goražda koje su u ovom kolu slavile kod Inove s 3:1, dok je u Gacku domaće OK Gacko slavilo u derbiju protiv OK Sloboda rezultatom 3:2, te su djevojke iz Gacka ostale na drugom mjestu, a Tuzlanke na trećem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi