Veliki udarac za OK Borac

Dva igrača van parketa do kraja sezone

Veliki udarac za OK Borac

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca pobjedom nad Jedinstvom, uspjeli su da se domognu šestog mjesta na tabeli Premijer lige BiH.

Međutim, pretjeranog razloga za slavlje Banjalučani nemaju. Razlog tome jesu povrede, koje iz kola u kolo pogađaju ovaj mladi tim crveno-plavih.

Samo što se Džombić vratio u tim, već je morao isti da napusti, rame nije izdržalo ali biti će spreman u drugom dijelu prvenstva.

Ipak, veću glavobolju stvaraju Aleksandar Dakić i Srđan Marjanović, na koje strateg Mišo Marjanović neće moći da računa do kraja sezone, što je veliki udarac za tim iz grada na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi