Višegrađanke ponovo u Premijer ligi

Višegrađanke ponovo u Premijer ligi

U 16. kolu Prve lige Republike Srpske odbojkašice HE na Drini bile su ubjedljive, te su u Višegradu pred oko 200 gledalaca savladale ekipu Hercegovca iz Bileće maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:10, 25:16, 25:10.

Ostvarenom 15. prvenstvenom pobjedom i sa osvojena 46 boda "višegradske vile" su i matematički dva kola prije kraja osvojile titulu prvaka Republike Srpske i tako obezbijedile povratak u Premijer ligu.

Plasman u elitno takmičenje izborile su: kapiten Dragana Baranac, Ana Renovica, Ivana Plečić, Marija Lakić, Slađana Avramović, Ana Nikolić, Katarina Filipović, Ana Sarić, Marija Stojanović, Iva Gojković, Bojana Tešević, Željana Marić i Ana Joksimović, a sa klupe su bodrene i vođenje od trenera Jove Sarića. 

Pehar namjenjen najboljoj ekipi prvenstva Srpske krasit će vitrine odbojkašica iz Višegrada, a zvanično slavlje još će malo sačekati. 

U sljedećem 17. kolu Višegrađanke igraju u Čajniču, a zatim u posljednjem 18. kolu, koje je na programu 2. aprila, dočekuju Paljanke.

Tokom posljednjg kola ekipi HE na Drini zvanično će biti uručeni pehar i medalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi