Famozna odbojkašica godinama prolazi kroz pakao, u javnosti se pojavila jednom, neprepoznatljiva je!

Sve zbog jedne fotografije

Famozna odbojkašica godinama prolazi kroz pakao, u javnosti se pojavila jednom, neprepoznatljiva je!

Admin Čaušević

Sa samo 28 godina, Winifer Fernandez se proslavila kao jedna od najtalentiranijih odbojkašica na svijetu, a ogromnu pažnju je privukla i zbog svog izgleda.

Porijeklom iz Dominikanske Republike, osvojila je brojne prestižne nagrade i pomogla raznim klubovima da osvoje naslove na različitim nivoima takmičenjima.

Međutim svojevremeno najseksipilnije odbojakšice već godinama nema u javnosti. Zbog jednog čovjeka prolazi kroz pakao, a u javnosti se pojavila jedanput i to na Svjetskom prvenstvu kada je bila neprepoznatljiva.

Nema povreda koje su je udaljile od ženske odbojke je nestala sa velike scene, ali čini se da se bori protiv društvenog pritiska, produkta opsade predatora i seksualnih bolesnika.

Ženska odbojka puna je lijepih žena, no jedna je osoba postala opsjednuta sa Winifer, ušuljala se na terene i snimila je nekoliko njenividea ističući njezine atribute i provokativne pozicije iz iste igre.

Kruže i priče da ju je dečko iskoristio te je bio s njom jedno vrijeme u vezi što potvđuju i određene fotografije sa plaže koji su kružile internetom. Jednu od fotografija pogledajte ovdje.

Oglasi

Fernandez već godinama nema u javnosti 

Provokativni video pokrenuo je progon protiv odbojkašice i interes za komunikaciju s njom, od strane ljudi svih društvenih klasa i to zbog njenog privlačnog izgleda.

Pritisak je postao toliko ogroman da je jednostavno odlučila da se povuče iz javnog života, a čak se prestala i baviti odbojkom.

Inače, njen sadašnji dečko je vojno lice, međutim ni to joj nije previše pomoglo da promijeni mišljenje koje u javnosti vlada o njoj. Želi da živi normalan život, ali za sada se to čini nemogućim.

Fernandes je posljednji put i već godinama jedini viđena na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je bila sakupljačica lopti na meču Saudijska Arabija - Argentina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi