Šta se desilo sa Ukrajinkom koja je šarmantnim plesom zavela sve redom?

Video je postao viralan

Šta se desilo sa Ukrajinkom koja je šarmantnim plesom zavela sve redom?

A. Čaušević

U vrijeme kada se sve vrti oko društvenih mreža ponekad je i jedan detalj dovoljan da se stekne planetarna popularnost. To je bio slučaj i sa ukrajinskom odbojkašicom Yulijom Gerasymovaom.

Gerasymova je svojih 15 minuta slave doživjela u februaru ove godine kada je zavodničkim plesom uoči utakmice svog kluba zavodila publiku na tribinama.

Video je postao toliko viralan da je za nekoliko dana na društvenoj mreži TikTok stekao preko 100 miliona pregleda, a svi su željeli da saznaju nešto više o Ukrajinki.

Kamere u tom trenutku nisu prikazale kome su zavodnički pokreti namijenjeni. Nagađalo se da je nekom iz publike, dok su drugi mišljenja da su bile upućene protivničkim igračicama.

Kako kamere u prvi mah nisu pokazale kome je ples posvećen tom prilikom jedan od korisnika YouTube je napravio savršeni remix plesa Gerasymova i reakcije dječaka koji je snimljen na utakmici Miami Marlinsa 2014. godine.

Radi se o zaista simpatičnom videu koji nikog nije ostavio ravnodušnim te su se mnogi nasmijali pošto je autor na savšen način uklopio pokrete odbojkašice i dječaka.

Oglasi

Inače, Gerasymova je zavodnički plesala dok je nastupala za ukrajinsku ekipu Prometeya, a u međuvremenu se dosta toga izdešavalo u životu 33-godišnje Ukrajinke.

Svakako se najvažniji odnosi na promjenu kluba pošto u ovoj sezoni nastupa za ekipu Roleski Grupa Azoty iz Poljske i ide joj više nego dobro.

Osim toga stekla je i ogromnu popularnost. Skupila je više od pola milona pratitelja na Instagramu, počela je reklamirati određene proizvode što joj također donosi zaradu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CljJY7fM-C5/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cd8rGCUMNkG/?hl=en[/instagram]

Također učestvovala je u nekoliko humanitarnih akcija, postala je ambasador organizacije za pomoć djeci stradaloj u ratu u Ukrajini.

Interesanto da još uvijek niti jedan muškarac nije uspio osvojiti njeno srce...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi