Adrović: Naše ambicije su opstanak u ligi

Trener OK Bosna za SportSport.ba

Adrović: Naše ambicije su opstanak u ligi

S. Mlaćo

U petak i subotu se nastavlja takmičenje u Premijer odbojkaškoj ligi naše zemlje u muškoj i ženskoj konkurenciji, a odbojkaški sarajevske Bosne u goste će Radniku iz Bijeljine.

Bosna je sezonu okončala na osmom mjestu, a Radnik na trećem te su Bijeljinci svakako favoriti. Iz Bosne ipak ističu da se neće predavati.

"U Bijeljini ćemo tražiti svoju šansu za neki bod. Dobra su ekipa i sigurno da nam neće biti lako, a mi smo dobro radili i momci su ispoštovali sve što se od njih tražilo. Naše ambicije su jasne, a to je opstanak u ligi", kazao je za SportSport.ba trener u stručnom štabu OK Bosna Sarajevo Almer Adrović. 

Naš sagovornik pred drugi dio sezone također kaže.

"Druga polusezona će sigurno biti zanimljiva, jer u donjem dijelu tabele svi traže svoju šansu", dodao je Adrović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi