Tuka: Svoje srce ću ostaviti na stazi!

Utrka počinje od 19:55

Tuka: Svoje srce ću ostaviti na stazi!

S. Mlaćo

Amel Tuka će večeras nastupiti na Evropskom dvoranskom prvenstvu u kvalifikacijama na 800 metara.

U najavi utrke u Torunu Tuka kaže d ase osjeća dobro, te da će srce ostaviti večeras na stazi.

"Osjećam se dobro, pogotovu nakon trke u Madridu gdje sam ispunio svoj jedan cilj, a to je da idem ispod 1:46 u dvorani. Sada težimo ka drugom cilju, da se plasiramo u finale ovog dvoranskog prvenstva. Ali prvenstvo je skroz druga priča, dvorana kao dvorana, nepredvidiva i puna izazova", kazao je Tuka.

"Svoje srce ću sigurno ostaviti na stazi večeras i šta god da se desi i gdje god da me put odvede na ovom prvenstvu, znajte da je ovo, za mene i moj tim, samo jedna usputna stanica za ljeto i za Olimpijske igre", dodao je najbolji bh. atletičar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi