Amputirao srednji prst jer ne želi više vrijeđati ljude

Nije mu bilo spasa

Amputirao srednji prst jer ne želi više vrijeđati ljude

E. Čaušević

Australijski ragbi igrač Agnus Crichton prije nekoliko dana odlučio je da amputira sredinji prst na lijevoj ruci.

Crichton je imao ogromnih problema sa povredom srednjeg prsta, a mnogobrojne operacije mu nisu pomogle da sanira povredu. Zbog toga je odlučio da amputirao srednji prst jer su mu se često događale neugodne situacije.

Naime, Crichton nije bio u mogućnosti da savije srednji prst na lijevoj ruci i kada god bi slavio pobjedu svoje ekipe izgledalo je kao da pokazuje srednji prst publici. U Australiji su ga prozivali zbog toga, ali nisu znali pravi razlog zbog čega se to dešava.

"Imao sam problema sa ovim prstom i kada sam tek počeo trenirati. Pokušao sam na sve načine da to riješim, ali nisam uspio. Na kraju je bilo jedino rješenje da ga amputiram. Nisam mogao ni da ga savijem i stalno je bio ispravljen. Čim stisnem pesnicu ljudi su mislili da im pokazujem srednji prst", rekao je Crichton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije