Zvijezda koju nikako da spuste na zemlju: Postavio je uslov kao da igra sam na terenu
Foto - Screenshot

Nevjerovatni Antonio Brown

Zvijezda koju nikako da spuste na zemlju: Postavio je uslov kao da igra sam na terenu

Midhat Šljivak

Svijet sporta prepoznatljiv je po brojnim skandal majstorima, a jedan od najvećih je svakako igrač američkog fudbaka Antonio Brown.

NFL zvijezda iz dana u dan ulazi u nove skandale i rubrike žute štampe ispunjene su njegovim akcijama van terena.

Kako je u Tampa Bay Buccaneersima dobio otkaz jer je bacio dres tokom utakmice, Brown je već nekoliko mjeseci bez angažmana i pitanje je želi li ga neki tim dovesti zbog njegovog ponašanja.

Sada je on kao velika zvijezda odlučio postaviti uslove timovima. Antonio ima povredu zgloba zbog koje mora na operaciju, ali smatra da bi mu prvo timovi trebali ponuditi ugovor kako bi se osigurao, pa onda otišao na operaciju.

"Moram operisati zglob, ali prvo želim da osiguram ugovor s nekim timom", rekao je Brown i zatim je dodao:

"Previše mi je rizično da odem na operaciju, a da ne znam gdje ću igrati naredne sezone", istakao je Brown.

"Prije svega ja sam fudbaler. Volio bih nastaviti karijeru, još dosta je ostalo u meni".

Ovaj 33-godišni wide receiver je prije Bucsa igrao u New England Patriotsima, Oakland Raidersima, a slavu je stekao u dresu Pittsburgh Steelersa.

Top Komentari

Manager
ššta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi