Slavni fudbaler ima toliko djece da im ne zna ni imena: Koliko zaradi toliko potroši na alimentaciju

Obavio je i vazektomiju, ali ni to mu nije pomoglo

Slavni fudbaler ima toliko djece da im ne zna ni imena: Koliko zaradi toliko potroši na alimentaciju

A. Čaušević

Na visokom nivou je igrao 11 godina, ali generalni dojam je da je poznatiji po broju djece nego svojim partijama na terenu. Ima ih čak 14, a svojevremeno je njegov snimak kako se zbunio pri nabrojavanju imena postao viralan. 

Bila je 2010. godina. Tada je imao osmero djece sa sedam različitih žena. Nije im znao imena. Barem ne iz prve. Od kluba je odmah tražio predujam od 500.000 dolara kako bi mogao plaćati alimentaciju.

Ubrzo nakon toga je odlučio da se oženi. Sa suprugom je dobio još četvero djece, poslije čega se odlučio na vazektomiju, ali bez obzira na taj operativni zahvat uspio je postati ponovo otac i to blizancima.

Antonio Cromartie(38) je bivši NFL cornerback koji je igrao za nekoliko timova, uključujući San Diego Chargerse i New York Jetse. Izabran je u prvom krugu NFL drafta 2006., a godinu nakon toga bio je predvodnik lige u presretanja.

Nakon što je 2007. godine vratio promašeni "field goal" sa udaljenosti od 100 metara za touchdown postao je vlasnik rekorda s najdužim pogotkom u historiji NFL-

Njegova 11-godišnja karijera u NFL-u nije jedino po čemu je poznat u svijetu sporta. Također je poznat po svojih 14 potomaka, ako ne i više. Prvi put je na sebe skrenuo pažnju prije 13 godina u jednoj emisija HBO-a.

Oglasi

U to je vrijeme Cromartie je imao osmero djece. Kad su ga pozvali da nabroji njihova imena, činilo se da mu je bilo teško prisjetiti ih se. Od tada je stiglo još šestero djece.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ByywdpMA8k0/[/instagram]

Bivši cornerback je navodno bio podvrgnut vazektomiji 2013. godine. Cromartiejeva supruga Terricka tvrdila je kako je zatrudnjela s blizancima 2016. unatoč tome što je njen suprug imao vazektomiju. Posljednji put otac je postao 2017. godine.

Njegova, barem priznata, djeca se zovu: Urzie Blu, Karis, Marie Ford, Antonio, Leilani, Alonzo, Jagger, Julian, Deyjah, London,Tyler, J'Adore, Jynx i Jhett koja je rođena posljednja.

Bivša zvijezda San Diego Chargersa, Arizona Cardinalsa, New York Jetsa i Indianapolis Coltsa mogao bi praktično formirati vlastitu ekipu.

Trenutno je oženjen, ali još uvijek mora plaćati pozamašnu mjesečnu naknadu za alimentaciju. Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na 10 miliona dolara, on svake godine isplaćuje dobar postotak tog iznosa za alimentaciju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8jYVN_gOLy/[/instagram]

New York Jetsi su mu navodno 2010. dali predujam od 500.000 dolara kako bi mogao platiti svoje nepodmirene obveze. Od američkog fudbala je zaradio oko 70 miliona dolara.

Mediji u SAD-u su tada pisali da je Cromartie u to vrijeme godišnje trošio 336.000 dolara za svoje osmero djece. S 14 djece i boljim životnim standardom danas plaća mnogo više. Što zaradi, praktično to i potroši na djecu.

Promo

Oglasi