Arijana Tirak na pripremama u Gmundenu

Pred nastup na Grand Prix turnirima na Bledu

Arijana Tirak na pripremama u Gmundenu

A. Haznadarević

Arijana Tirak, reprezentativka BiH u umjetničkom klizanju nalazi se na završnim pripremama pred nastup na juniorskim Grand Prix turnirima.

Bh. klizačica se od početka jula priprema za nastup na juniorskim Grand Prix turnirima, koji će biti održani na Bledu od 26. do 30. septembra i u Zagrebu od 3. do 7. oktobra.

Tirak se trenutno nalazi na završnim pripremama u Gmundenu (Austrija) gdje će pod rukovodstvom trenera Ursule Kol raditi na usavršavanju koreografije i tehničkih elemenata neophodnih za nastup na takmičenju ovog nivoa, saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.