Bajramski Bowling turnir u Kuglani Americana

27. i 28.11.2010. godine

Bajramski Bowling turnir u Kuglani Americana

Sponzorski tekst

27. i 28.11.2010. godine, održat će se Bajramski Bowling turnir u Kuglani Americana u Zenici. Turnir će biti medijski popraćen, a očekuje se preko 50 učesnika.

Za ovaj turnir organizatori su spremili bogat repertoar nagrada, a neke od nagrada su nova Bowling kugla, Bowling torba, Bowling patike, kao i nagrade naših sponzora, a za top 16 rangiranih učesnika koji se kvalifikuju za završnicu turnira, organizator je obezbjedio majice logo-ima naših sponzora.

Kvalifikacioni dio turnira počinje u subotu 27.11.2010. godine u 12h. Top 16 rangiranih ide u razigravanje koje će se održati u nedelju 28.11.2010. godine sa početkom u 18h.

Prijaviti se mogu svi koji to žele, ali je važno napomenuti da oni koji ne učestvuju u BH Bowling ligi imaju slijedeče povlastice : Žene imaju 12 čunjeva bonusa na svaku igru, dok muškarci imaju 8 čunjeva bonusa na svaku igru.

Kvalifikacije će se igrati po tri partije, tako da muškarci imaju sve skupa +24 čunja na konačan skor, dok žene imaju +36 čunjeva na konačan skor.

Dalje prolazi TOP 16 igrača sa najboljim rezultatom.

Prijava na turnir je 15 KM, dok je ponovni upad 10 KM. Prijave vršiti u kuglani Americana lično ili na broj telefona 061/361 204.
Dođite da kuglamo zajedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti