Banja Luka bez udarne igle napada ŽAK

Veliki hendikep za Banjalučane

Banja Luka bez udarne igle napada ŽAK

D. Vejo

Pred vaterpolistima Banja Luke sutra je novi izazov, zvan ŽAK.

Tim kojeg sa klupe predvodi iskusni vaterpolo stručnjak Slobodan Grahovac, sutra će imati priliku da ispiše nove stranice historije u banjalučkom vaterpolu.

Naime, ukoliko savladaju srbijanski ŽAK, Banjalučani će zaposjesti na treće mjesto u Prvoj B vaterpolo ligi Srbije, što će biti najveći uspjeh ostvaren do sada, kada su u pitanju aktuelni šampioni BiH.

Međutim, put do pobjede biti će im nešto otežan jer mrežu neće čuvati prvi golman Stefan Milovanović.

On će zbog povrede propustiti sutrašnji meč, te neće biti u konkurenciji za tim, što predstavlja veliki hendikep za banjalučki sastav.

Ipak, nije sve tako crno. Slobodana Grahovca raduje činjenica da će moći da računa na sidraša Milana Kecmana koji je prošli meč propustio zbog povrede.

Utakmica između Banja Luke i ŽAK-a igra se sutra na GOB-u sa početkom od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti