Beckham dobio ulogu na otvaranju Oi

Iako ga nema na reprezentativnom spisku

Beckham dobio ulogu na otvaranju Oi

A. Haznadarević

Bivši kapiten reprezentacije Engleske David Beckham, iako neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu, s obzirom na to da nije uvršten na reprezentativni spisak, dobio je ulogu na otvaranju igara.

Radi se o manjoj ulozi na caremoniji otvaranja igara koja će se odigrati u petak, a Beckham nije smio otkriti detalje svoje uloge:

 

"Imam manju ulogu u ceremoniji otvaranja. Volio bih vam reći o čemu se radi, ali ne smijem. Mogu samo reći da je uzbudljivo i zanimljivo", kazao je Beckham.

 

Cijela caremonija otvaranja igara je detaljno režirana od strane oskarovca Daniela Boylea, koji je najpoznatiji po ostvarenju “Milioner sa ulice”. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.