Begović: Sretno našim olimpijcima

Poželio im sreću putem Twitter profila

Begović: Sretno našim olimpijcima

A. Beganović

Golman Stoke Cityja i našeg nacionalnog tima, Asmir Begović, putem Twitter profila zaželio je sreću našim olimpijcima.

U toku su Olimpijske igre na kojima Bosnu i Hercegovinu predstavlja šest sportista, a sreću im je poželio i Asmir Begović.

"Sretno našim olimpijcima u Londonu. Ponosni smo na vas", napisao je golman našeg nacionalnog tima na svom Rwiter profilu.

Podsjetimo, boje naše zemlje na Olimpijskim igrama brane Nedžad Fazlija (streljaštvo), Amel Mekić (džudo), Ensar Hajder i Ivana Ninković (plivanje), Lucija Kimani i Kemal Mešić (atletika).

Ivana Ninković jutros je okončala svoj nastup na Igrama i nije se proslavila. Mlada plivačica na 100 metara prsno zauzela je tek 41. mjesto sa isplivanim vremenom koje je čak tri sekunde slabije od njenog najboljeg rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.