Nakon horor povrede u bejzbolu svi su se uhvatili za glavu

Stravične scene

Nakon horor povrede u bejzbolu svi su se uhvatili za glavu

S. Grebović

Za razliku od SAD-a bejzbol u našoj zemlji i regionu nije toliko popularan, no snimci koji su nam jutros stigli 'preko bare' obilaze svijet.

Scena sa meča između Atlante Bravesa i New York Metsa privukla je veliku pažnju. 

Naime, igrač Atlante Jackob Webb je iz sve snage bacio lopticu prema udaraču protivničke ekipe Kevinu Pillaru i tom prilikom ga pogodio pravo u lice. Nesretnom Pillaru nije pomogla ni zaštitna maska koju je imao s obzirom da je loptica bila dovoljno jaka da istu razbije.

Neposredno nakon toga pomenuti igrač je pao na zemlju, ubrzo mu je prišao tim ljekara, a svi su sa rukama oko glave u nemilici pratili razvoj cjelokupne situacije koja nije izgledala ni malo bezazleno.

Kasnije je ustanovljeno da je loptica putovala brzinom od čak 151 km/h, ali se sve po Pillara na kraju dobro završio. Prošao je tek sa kojim koncem na licu.

Inače, u ovom meču slavili su gosti iz New Yorka rezultatom 3:1.

Top Komentari

makelele
Usporedite ovo sa Neymarom, iako je covjeku razbijen nos, krv lije kao iz cesme, opet bi covjek rekao da Neymar puno gore prodje nakon svakog njegovog pada.
6 0
fudo.98
Ja mislio lik bez oka ost'o
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi