Komedija na tribinama: Poveo je ženu na utakmicu, a zatim spektakl
Foto - Screenshot

Ovo morate da vidite

Komedija na tribinama: Poveo je ženu na utakmicu, a zatim spektakl

M. Šljivak

Veoma zanimljiva scena stiže nam iz Sjedinjenih Američkih Država sa bejzbol meča Seattle Marinersa i Chicago White Soxa.

Jedan bračni par na tribinama izazvao je veliku pažnju komentatora zbog bizarnih scena koje su se odigravale i nasmijali su mnoge.

Nespretna žena pokušala je da sjedne pored muža na tribinama, ali je bila veoma neoprezna i prosula mu je pivo.

Njegova reakcija govori apsolutno sve. Nije mogao da vjeruje šta se dešava, a komentatori su se itekako dobro zabavili posmatrajući ovaj par.

Pogledajte.

Promo

Top Komentari

rocccavela
Nespretna žena pokušala je da sjede pored muža na tribinama, ali je bila veoma neoprezna i prosula mu je pivo. DA SJEDE? STVARNO SI TOLIKO NEPISMEN?
7 0
ja_doso_nako
Sljivka ne interesuje sport, nego sta se desava na tribinama. Ja uvijek kazem da je najveci drkadzija sa svojim guznim haverom Skoricem. Mislim da su me blokirali da im komentarisem na ostale clanke gdje su iskljucivo pisali o zenama u donjem rublju, Seaman-ovoj kcerki sa bujnim grudima koje privlace paznju itd. hahahahahaha oj Sljivak, Sljivak da te nema trebalo bi te izmisliti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi