Otrovali protivnike kako bi pobijedili, a na kraju doživjeli debakl za pamćenje
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Otrovali protivnike kako bi pobijedili, a na kraju doživjeli debakl za pamćenje

Midhat Šljivak
Teme:

Nevjerovatna vijest stiže iz Sjedinjenih Američkih Država i to iz univerzitetske bejzbol lige.

Igrači univerziteta Kansas Wesleyan otrovani su pred meč protiv Bethany koledža, ali to ih nije spriječilo da potpuno demoliraju protivnika.

S Bethany koledža su odlučili da pokušaju prevarom doći do trijumfa. Ubacili su određene supstance u vodu protivnika i došlo je do trovanja.

Pojavila se i fotografija kontamirane vode i sve izgleda zaista strašno.

Trovanje protivnika nije se isplatilo Bethany koledžu. Doživjeli su pravu katastrofu i u ovom meču su poraženi s 33-2.

Udaljenost između dvije škole je 30-ak kilometara. Veliki rivalitet vlada među njima, ali ovaj potez je prešao sve granice.

Protiv Bethany koledža pokrenuta je istraga i ako se utvrdi da je zaista bilo namjere da se povrijede protivnici, mogu očekivati brutalnu kaznu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti