Bh. kuglaši na SP u Njemačkoj

Bh. kuglaši na SP u Njemačkoj

Seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine u kuglanju danas su otputovale u Njemačku na Svjetsko prvenstvo, koje će se održati od 14. do 23. maja.

Muška reprezentacija BiH nalazi se u grupi s Hrvatskom, Srbijom i Makedonijom, a bh. kuglašice sa selekcijama Slovačke, Srbije i Makedonije.

Na SP-u za mušku reprezentaciju BiH nastupiće: Đorđe Paštar, Davor Kalat, Elvedin Terzić, Izudin Herenda, Dinko Dundić, Ivica Stjepić, Pere Petrić, Vladimir Gurišić i Ivan Petrić. U ženskoj konkurenciji BiH će predstavljati: Nasiha Selimović, Bibija Kerla, Minela Češko, Tatjana Dajić, Elvira Ćosić, Sandra Durmić, Renata Petrović i Dragana Perić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.