Bh takmičari ponovo dvocifreni

Bh takmičari ponovo dvocifreni

M. Skaka
Teme:

Na Evropskom festivalu mladih (EYOF) naši sportisti nisu se uspeli plasirati među prvih deset niti u jednoj disciplini.

Damir Hodžić u plivanju na 100 metara, slobodno osvojio je 35. mjesto.U disciplini 200 metara mješovito  Damir Hodžić osvojio je 31. mjesto, dok je u istoj disciplini Andrej Simić zauzeo 34. mjesto.

Jučer je održano takmičenje u ateletici, gdje je Melika Kasumović u troskoku osvojila 15. mjesto. U utrci na 2000 metara Junuzović Osman osvojio je 14. mjesto, dok je Mladena Petrušić u skoku uvis osvojila 21. mjesto.

Danas nastupaju Selma Sejdinović, judo, u kategoriji do 48 kilograma, biciklisti Boško Salamić i Hidajet Subašić, atletičari u disciplini skok udalj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.