Biće vatreno na poluvremenu: Najveće latino zvijezde na Super Bowlu

Sprema se spektakl

Biće vatreno na poluvremenu: Najveće latino zvijezde na Super Bowlu

Super Bowl godinama unazad, osim u znaku američkog fudbala, protiče i u znaku "zabavljača" na poluvremenu.

"Halftime Show" neizostavan je dio borbe za trofej, a neki ga iščekuju više od same utakmice.

Sada je potvrđeno da će na sljedećem Super Bowlu publiku na poluvremenu "zagrijati" dvije velike zvijezde - Jennifer Lopez i Shakira.

Ovakva informacija je potvrđena i od strane samog NFL-a, pa je jasno da ćemo na Hard Rock stadionu u Miami Gardensu gledati performans dvije "latino" zvijezde.

Inače, obje pjevačice su tokom svojih karijere objavljivale pjesme i na engleskom i na španskom jeziku što je bitno za organizatore s obzirom da 65% stanovništva Miami-Dade okruga, gdje se nalazi stadion na kojem će se igrati Super Bowl, čine Latinoamerikanci.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Today in Orlando I saw so many of you wearing hips scarfs (just like me!) Shak

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Vrijedi istaći da će produkciju narednog Halftime Show-a raditi Roc Nation, kompanija čiji je vlasnik slavni reper Jay-Z.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Going to set the world on 🔥🔥🔥 @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi