Bizarna povreda Lochtea

Djevojka ga srušila na ulici

Bizarna povreda Lochtea

Velika plivačka zvijezda Ryan Lochte, određeno vrijeme će zbog povrede biti van treninga i bazena. Ryan je povredu zaradio na krajnje bizaran način, na ulici u Gainesvilleu (Florida).

Prema njemu se zatrčala jedna 16-godišnjakinja koja ga je oborila na trotoar. Ryan je prilikom pada povrijedio koljeno zbog kojeg će biti prisiljen na određenu pauzu. Medicinski tim vjeruje da će se Ryan oporaviti u što kraćem periodu.

Na posljednjim Olimpijskim igrama u Londonu, Ryan je osvojio dva zlata, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Nakon Londona, Ryan je potpisao ugovor sa produkcijskom tv kućom kako bi se mogao pojaviti u seriji "90210". Nesreća koja se dogodila Lochteu nije prva bizarna jer je u svojoj karijeri znao povrijediti koljeno na  plesu, stradao je jednom prilikom i na skateu, padao je sa skutera...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.