Borac deklasirao Kakanj i obezbjedio opstanak u eliti

Premijer liga BiH

Borac deklasirao Kakanj i obezbjedio opstanak u eliti

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca večeras su u dvorani Obilićevo deklasirali ekipu Kaknja rezultatom 3:0 i tako obezbjedili opstanak u eliti i naredne sezone.

Tim kojeg sa klupe predvodi Mišo Marjanović igrao je kao nikad do sada. Prvi set, protekao je u igri poen za poen. Pri rezultatom 22:22, domaćin pravi mini seriju od 2:0, te tako dolazi do vodstva od 24:22. Međutim, gostujući tim uzvraća sa tri uzastopna poena, čime preokreće rezultat (24:25). 

Mrtva trka vodila se u nastavku, ali crveno-plavi uspjevaju preko raspoloženog Popovića da set završe u svoju korist rezultatom 30:28.

U nastavku, ponovo je banjalučki sastav vodio glavnu riječ. Pri vodstvu od 9:7 za domaćina, Kakanj se vratio serijom od 0:3. Ali, to Banjalučane nije obeshrabrilo, podižu nivo igre, dobijaju set (25:22), te tako dolaze u prednost od 2:0.

A onda, samo je jedan tim postojao na parketu. Nevjerovatna igra Borca u posljednjem setu kojeg dobijaju sa čak 25:15 i tako obezbjeđuju opstanak u Premijer ligi BiH i naredne sezone.

Borac: Vranješ D., Kljajić. Džombić, Popović, Ilić, Jović, Radonić, Kojadinović, Knežević, Vranješ D.

Kakanj: Begić, Berbić, Fazlić, Šljivo, Ružić, Aganović, Fejzović, Krivokapa, Vehab, Skulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi