Borac poražen u Bijeljini od Radnika

Premijer liga BiH

Borac poražen u Bijeljini od Radnika

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca poraženi su večeras u okviru 13. kola Premijer lige BiH u Bijeljini od domaćeg Radnika rezultatom 3:0, po setovima je bilo 25:20, 25:16 i 25:16.

Izabranici Miše Marjanovića u prvom setu pariralu su domaćoj ekipi. Raspucan je bio Ilić, a pratio ga je i Popović. Ipak, Radnik se budi, pa tako sredinom seta odvaja se i isti rješava u svoju korist.

Nakon toga, Banjalučani su pali, a što Radnik nije oprostio pa tako i drugu dionicu susreta završavaju u svoju korist. Pokušao je banjalučki sastav pri rezultatu 20:13 da se vrati u igru, ali nisu uspjeli.

Treći set, Bijeljinci su lagano priveli kraju te tako ostvarili novi trijumf, a Borcu nanijeli treći uzastopni poraz u prvenstvu.

U prvom susretu ove dvije ekipe, a koji je odigran u Banjluci, Radnik je slavio istim rezultatom (0:3).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti